Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Maatje voor Tessa

Vriendschap oproepjes CL06
Type oproep Maatje

Hallo! Ik ben Tessa, 37 jaar oud en woon met mijn gezin in Beek en Donk. Ik zoek een maatje van ongeveer mijn leeftijd. Ik ben door mijn MS veel netwerk kwijtgeraakt en probeer op deze manier toch weer een sociaal netwerk op te bouwen. Graag wil ik dan ook via deze weg nieuwe mensen leren kennen. Bijvoorbeeld om samen een bak koffie te drinken, gezellig te kletsen, samen een filmpje te kijken of samen wat te gaan sporten. In ieder geval iets samen te gaan doen. Ik vind het erg moeilijk om contact te maken en te onderhouden. Dit komt door mijn beperkingen. Nu ben ik in de fase van mijn leven beland dat ik, ondanks dat ik heel onzeker ben, toch heel graag weer in contact wil komen met mensen. Ik hoop via deze weg iemand of misschien wel meerdere mensen te vinden.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.