Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Anna

Vriendschap oproepjes CVE04
Type oproep Vriendschap

Mijn naam is Anna en ik woon - samen met mijn ouders en broer - in Veldhoven. Ik ben 15 jaar en heb een leerachterstand. Dit betekent voor mij dat mijn interessegebied en activiteiten wat lager liggen dan 15 jaar. Ik ben helemaal gek van superhelden. Mijn lievelingssuperheld is Batman. Wat ik leuk vind om te doen, is gamen (LEGO, Minecraft en Batman), films kijken of op Youtube naar interessante filmpjes zoeken. Eigenlijk zou ik het erg leuk vinden om iets met iemand anders te gaan doen, maar ik ben best wel een beetje verlegen. Het leukste zou ik het vinden als iemand tussen de 13 en 15 jaar is, een jongen of meisje maakt voor mij niet uit. Ik vind het leuk om op de fiets een keer naar het City Centrum te gaan om wat rond te kijken of een ijsje te eten. Samen gamen of films kijken kan ook. Het liefst heb ik contact met iemand in Veldhoven of Eindhoven. Mijn ouders kunnen mij dan makkelijker halen en brengen. Lijkt jou het leuk om met mij af te spreken? Neem dan contact op met MEE.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.