Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Shera

Vriendschap oproepjes CVE06
Type oproep Vriendschap

Hallo allemaal! Mijn naam is Shera en ik ben 15 jaar oud. Samen met mijn ouders en broertje woon ik in Veldhoven. Wij hebben een kat waar ik helemaal dol op ben. Ik ben een hele lieve en soms wat onzekere meid die het graag goed wil doen voor anderen. Zorgzaam en puur zijn ook woorden die bij mij passen. Soms zou ik wat meer aan mezelf mogen denken en voor mezelf mogen opkomen. Dat ben ik nu aan het leren. Een hobby van mij is piano spelen. Eerst heb ik dit veel thuis gedaan en nu zit ik op pianoles. Maar, wat ik vooral heel leuk vind en nu in mijn leven mis; iets doen met iemand anders. Filmpjes maken via tic-toc, iets bakken, shoppen of ergens iets drinken. Ik ben eigenlijk overal wel voor in. Daarom ben ik op zoek naar een vriendin tussen de 12 en 16 jaar oud die regelmatig met mij wil afspreken. Omdat het fijn zou zijn als ik zelfstandig op de fiets naar jou toe zou kunnen komen is het handig als je ook in Veldhoven woont. Vind je het leuk om mij te ontmoeten? Neem dan contact op met MEE en wie weet zien wij elkaar binnenkort. Groetjes.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.