Navigatie

MEE De Meent Groep

Neem contact met ons op!

MEE in uw gemeente

MEE De Meent Groep werkt in Noord en Midden Limburg, Zuidoost Brabant, Noordoost Brabant, regio 's-Hertogenbosch en regio Tilburg.

Vriendschap voor Maan

Vriendschap oproepjes CW01
Type oproep Vriendschap

Hallo! Ik ben Maan, 13 jaar en woon in Waalre. Ik woon samen met mijn ouders, zusje en 2 honden. Ik heb autisme en een lichtverstandelijke beperking en zit daarom op het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Ik heb vrienden op school, maar omdat zij niet in de buurt wonen is het voor mij vaak lastig om af te spreken. Ik vind het moeilijk om sociale contacten te maken. Door de buitenwereld word ik vaak overschat omdat ze niet weten dat ik een beperking heb. Dit maakt mij vaak onzeker. Ik hou heel erg veel van dansen en muziek. Daarnaast vind ik het leuk om te knutselen, Tik-Toks te maken en naar YouTube te kijken. Ik zou het nog leuker vinden wanneer ik met een vriendinnetje leuke dingen kan gaan doen. Dit kan thuis zijn, maar misschien ook eens een keer naar de bioscoop bijvoorbeeld. Wil jij kennis maken met mij? Neem dan contact op met MEE. Dan kunnen we in het bijzijn van onze ouders misschien een keer kennismaken.

Direct reageren

Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE De Meent Groep mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn vraag / opmerking volgens de privacy verklaring.