MEE in gemeente Maasgouw

U kunt met al uw vragen of zorgen over leven met een beperking bij MEE terecht. In de gemeente Maasgouw komt u medewerkers van MEE tegen in het Sociaal wijkteam.

Maar u kunt ook rechtstreeks bij MEE terecht. Gratis en zonder verwijzing.
Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.

 


Dit kan MEE nog meer voor u doen: 


Onafhankelijke cliëntondersteuning bij uw vraag aan de gemeente

U vraagt hulp aan uw gemeente op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen. Dan vindt u het misschien prettig dat er iemand met u meekijkt. Iemand die uitgaat van uw belang en die niet bepaalt welke hulp u krijgt. Dan kunt u bij MEE terecht. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE bereidt samen met u gesprekken voor. Let erop dat u uw situatie goed en volledig uitlegt. Luistert mee of u antwoord krijgt op al uw vragen. De professionele onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE helpen u gratis en zonder verwijzing. Onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders.
Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.

 


Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die  veranderen of bent u daar niet tevreden over? Ook dan kunt u bij MEE terecht. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.
Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz.

Bel 088 465 35 55 of stuur een email aan mee@meedemeentgroep.nl.