Navigatie

's-Hertogenbosch

MEE in gemeente 's-Hertogenbosch

U kunt met al uw vragen of zorgen over leven met een beperking bij MEE terecht. In gemeente ‘s-Hertogenbosch komt u medewerkers van MEE tegen in de buurtteams. Zij werken hier samen met medewerkers van Farent (algemeen maatschappelijk werk en welzijnswerk).

U vindt ze ook bij Koo. Inwoners van gemeente 's-Hertogenbosch kunnen bij Koo terecht voor informatie, advies en ondersteuning met betrekking tot opleiding en werk, geldzaken, jeugd en gezin, wonen en vervoer, zorg en hulp, meedoen en meehelpen. Bel met uw vraag naar 073 206 88 88, bezoek een wijkplein of kijk op de website Kijk op Koo. Bij Koo werken beroepskrachten en vrijwilligers van Farent, MEE, GGD en gemeente samen.

U kunt met al uw vragen of zorgen over leven met een beperking ook rechtstreeks bij MEE terecht. Gratis en zonder verwijzing.

Bel 088 465 35 55 of stuur ons een contactformulier.

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij uw vraag aan de gemeente

U vraagt hulp aan uw gemeente op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen. Dan vindt u het misschien prettig dat er iemand met u meekijkt. Iemand die uitgaat van uw belang en die niet bepaalt welke hulp u krijgt. Dan kunt u bij MEE terecht. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE bereidt samen met u gesprekken voor. Hij/zij let erop dat u uw situatie goed en volledig uitlegt. En luistert mee of u antwoord krijgt op al uw vragen. De professionele onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE helpen u gratis en zonder verwijzing. Onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders.

Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bel 088 465 35 55 of stuur ons een contactformulier.

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? Ook dan kunt u bij MEE terecht. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.

Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bel 088 465 35 55 of stuur ons een contactformulier.