Navigatie

Tilburg

MEE in gemeente Tilburg

U kunt met alle vragen en zorgen over leven met een beperking terecht bij MEE. Gratis en zonder verwijzing. In gemeente Tilburg werken veel van onze medewerkers als wijkprofessional in de wijkteams van Toegang Tilburg.

Toegang Tilburg, voor zorg en ondersteuning

De wijkprofessionals van Toegang Tilburg wijzen u de weg naar mogelijkheden in de wijk. Ze ondersteunen u. Als het nodig is helpen ze u andere hulp of zorg te krijgen.
Kijk op de website van Toegang Tilburg: www.toegangtilburg.nl of bel 013 206 16 40.

Onafhankelijk cliëntondersteuner of mediator van MEE
Bent u op zoek naar een onafhankelijke cliëntondersteuner (meedenker) van MEE? Of wilt u in gesprek komen met een mediator (onafhankelijke bemiddelaar) van MEE?

Bel 088 465 35 55 of stuur ons een contactformulier.

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij uw vraag aan de gemeente (meedenker)

U vraagt hulp aan uw gemeente op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen. Dan vindt u het misschien prettig dat er iemand met u meekijkt. Iemand die uitgaat van uw belang en die niet bepaalt welke hulp u krijgt. Dan kunt u bij MEE terecht. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE bereidt samen met u gesprekken voor. Hij/zij let erop dat u uw situatie goed en volledig uitlegt. En luistert mee of u antwoord krijgt op al uw vragen. De professionele onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE helpen u gratis en zonder verwijzing. Onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders.

Gemeente Tilburg noemt de onafhankelijke cliëntondersteuners in haar gemeente 'meedenkers'. Wilt u gebruik maken van een meedenker van MEE? Neem dan contact met ons op.

Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bel 088 465 35 55 of stuur ons een contactformulier.

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die veranderen of bent u daar niet tevreden over? Ook dan kunt u bij MEE terecht. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.

Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bel 088 465 35 55 of stuur ons een contactformulier.