MEE in gemeente 's-Hertogenbosch

U kunt met al uw vragen of zorgen over leven met een beperking bij MEE terecht. In gemeente ‘s-Hertogenbosch komt u medewerkers van MEE tegen in de buurtteams. Zij werken hier samen met medewerkers van Juvans (algemeen maatschappelijk werk) en Divers (welzijnswerk).

U kunt met al uw vragen of zorgen over leven met een beperking ook rechtstreeks bij MEE terecht. Gratis en zonder verwijzing.
Bel 073 640 17 00 of stuur een email aan info@meedenbosch.nl.

 


Dit kan MEE nog meer voor u doen:


Onafhankelijke cliëntondersteuning bij uw vraag aan de gemeente

U vraagt hulp aan uw gemeente op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen. Dan vindt u het misschien prettig dat er iemand met u meekijkt. Iemand die uitgaat van uw belang en die niet bepaalt welke hulp u krijgt. Dan kunt u bij MEE terecht. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE bereidt samen met u gesprekken voor. Hij/zij let erop dat u uw situatie goed en volledig uitlegt. En luistert mee of u antwoord krijgt op al uw vragen. De professionele onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE helpen u gratis en zonder verwijzing. Onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders.
Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Bel 073 640 17 00 of stuur een email info@meedenbosch.nl.


Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die  veranderen of bent u daar niet tevreden over? Ook dan kunt u bij MEE terecht. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.
Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz.

Bel 088 465 34 70 of stuur een email clientondersteuningwlz@demeentgroep.nl