MEE in gemeente Tilburg

U kunt met alle vragen en zorgen over leven met een beperking terecht bij MEE. Gratis en zonder verwijzing. In gemeente Tilburg komt u medewerkers van MEE tegen in de wijkteams.

Bel 013 542 41 00 of stuur een email aan info@meeregiotilburg.nl.

MEE regio Tilburg werkt samen met IMW Tilburg, GGD Hart voor Brabant, Loket Z en de afdeling Werk & Inkomen van de gemeente in de toegang voor ondersteuningsvragen.

 


Dit kan MEE nog meer voor u doen:


Onafhankelijke cliëntondersteuning bij uw vraag aan de gemeente (meedenker)

U vraagt hulp aan uw gemeente op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen. Dan vindt u het misschien prettig dat er iemand met u meekijkt. Iemand die uitgaat van uw belang en die niet bepaalt welke hulp u krijgt. Dan kunt u bij MEE terecht. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE bereidt samen met u gesprekken voor. Hij/zij let erop dat u uw situatie goed en volledig uitlegt. En luistert mee of u antwoord krijgt op al uw vragen. De professionele onafhankelijke cliëntondersteuners van MEE helpen u gratis en zonder verwijzing. Onafhankelijk van gemeenten en zorgaanbieders.
Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning.

Gemeente Tilburg noemt de onafhankelijke cliëntondersteuners in haar gemeente 'meedenkers'. Wilt u gebruik maken van een meedenker van MEE? Neem dan contact met ons op.

Bel 013 542 41 00 of stuur een email aan info@meeregiotilburg.nl.

 


Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heeft u een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heeft u vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Of heeft u al zorg bij een zorgaanbieder, maar wilt u die  veranderen of bent u daar niet tevreden over? Ook dan kunt u bij MEE terecht. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.
Lees meer over onafhankelijke cliëntondersteuning Wlz.

Bel 088 465 34 70 of stuur een email clientondersteuningwlz@demeentgroep.nl